CLIQUEU SOBRE LES FOTOS PER VEURELES AMPLIADES
CLICAR SOBRE LAS FOTOS PARA VERLAS AMPLIADAS
CLICK ON THE PHOTO TO SEE IT EXTENDED
CLIQUER SUR LE PHOTO POUR AGRANDIR

dissabte, 9 d’agost de 2008

FRANKFURT - Nº 1 FRANKFURT SKYLINE (Febrer 2007)


Per trencar una mica amb els retrats, un paisatge urbà. Sols tenia una tarda per visitar Frankfurt on hi era per feina i a sobre plovia. Així que vaig agafar un bus turístic per aprofitar el temps. Aturat al pont Ignatz Bubis sobre el Riu Main vaig tirar tres o quatre fotos de la façana de la ciutat sobre el riu, a través de la finestra del bus i a corre-cuita.


Para romper un poco con los retratos, un paisaje urbano. Solo tenia una tarde para visitar Frankfurt donde me encontraba por trabajo i encima llovía. Así que cogí un bus turístico para aprovechar el tiempo. Parado en el puente Ignatz Bubis sobre el Rio Main, disparé tres o cuatro fotos de la fachada de la ciudad frente al río, a través de la ventana y a todo correr, .

The weather was rainy and I only had one afternoon for my Frankfurt tour because I went for business. I took the Tourist Bus and when it was stopped in the Ignatz Bubis Bridge up the Main River I took this picture of the skyline through the window.

J’avais seulement une après-midi pour visiter Frankfurt où je me trouvais par travail et il pleuvait. J'ai pris un bus touristique pour profiter le temps. Arrêté dans le pont Ignatz Bubis sur le rivière Main, je ai fait trois ou quatre photos de la façade de la ville sur la rivière, à travers de la fenêtre et à tout courir.

5 comentaris:

luis calle ha dit...

Pues le sacaste provecho al bus turístico

David Puente ha dit...

Recuerdo ese fin de semana que fuiste a Frankfurt,el tiempo no te acompaño pero seguro que sacaste buenas fotos como esta.
Por cierto la hiciste con el 10-20?
Un abrazo
Pd, te perdiste el gran manjar...!!!

Pere ha dit...

Joanjo, una fotografia pot acompanyarse de mil comentaris i crítiques, però és l'imatge i el que et fa sentir aquesta imatge el que és important...i lo més sublim és el que tú sents darrera l'objectiu...constructivament hauries de publicar i divulgar el teu tresor.... (un admirador del teu art).
Per cert et passo el meu log : http://www.fotolog.com/guinupetit N'he tingut d'altres però la censura mels va clausurar...l'art no sempre és popular.

margacd10 ha dit...

Magnifica panoramica, barrejant amb elegancia arquitectura classica i moderna.

Margacd10

Joanjo ha dit...

Lluis, David, Pere, Marga,
Gràcies a tots pels vostres elogis i visites.
David, la foto està tirada amb el 18-55 a 38mm i 400 de velocitat i retallada en format panoràmic.
Pere, ara mateix me’n vaig de visita al teu blog i et posaré un enllaç en el meu.